| Peruutustutkat | Peruutuskameralla varustetut peruutustutkat | Peruutuskamerat ammattikäyttöön | Peruutustutkien eriväriset irtoanturit |
 | Näytöt ajoneuvokäyttöön  | GPS ja Navigointi | Dieseltehomodulit | Valot ja lamput | Anturit ja ohjaimet | Sähköiset ikkunannostimet |

Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostitse   tai puhelimitse 050-3686242. Nouto on mahdollista sovittaessa Savonlinnasta tai Vantaalta Ruskeasannasta. Mahdolliset toimituskulut veloitamme Postin hinnaston mukaisesti. Pakkauskuluja emme veloita. Lähes kaikki peruutustutkat tulevat 8,50e postikuluilla maksettaessa ennakkolaskulla tai 12,15e postikuluilla postiennakolla. Kirjetoimitusten hinnat alkaen 2e kirjeeseen sopivissa pienissä tuotteissa.
AquilaEYES

 

 

Peruutustutkat

Peruutustutkamme tarjoavat lisäsilmiä sinne, minne omat silmät eivät näe. 

Kolmannes kolareista tapahtuu parkkipaikoilla

Vakuutusyhtiöt korvasivat vuonna 2007 n. 100.000 liikennevahinkoa, joista 35 prosenttia ajettiin peruuttamalla. 40 prosenttia tapahtui pysäköintialueella!  Erään arvion mukaan enintään 10 prosentissa uusista autoista on pysäköintiapu ja 3 vuotta vanhemmissa autoissa pysäköintiapu löytyy vain parista prosentista. Puskurit ja pellit voi korvata rahalla, menetettyä ihmiselämää ei korvaa mikään.

Peruutustutka eli parkkitutka on kätevä, mutta varsin edullinen turvavaruste. Tutkamallistomme perustuvat Suomen oloissa testattuihin tuotteisiin ja testikalustona olemme käyttäneet sekä henkilö- että pakettiautoja. Kaikki testauksessa käyttämämme autot ovat olleet varustettuina vetokoukulla ja tutkamme sopii vetokoukulliseenkin autoon ilman ohjelmointia tai säätämistä. Toki pitää huomioida, ettei anturia asenneta aivan vetokoukun viereen. Seuraamalla asennusohjeistamme löytyviä esimerkkejä, asennus onnistuu helposti ja toimii luotettavasti. Tutkiamme on käytössä sekä CAN-väylällä varustetuissa että ilman CAN-väylää olevissa autoissa ja ne toimivat erittäin luotettavasti myös lumisissa olosuhteissa. Kokonaan lumen peittämä anturi tosin ei luonnollisesti välttämättä aina anna oikeaa tulosta. 

Tässä esimerkkitapauksessa asennetaan peruutuskameralla varustettu peruutustutkasarjamme. Asennus on hyvin samankaltainen muissakin peruutustutkatuotteissamme. Artikkeli asennuksesta löytyy täältä.

Tuotenro:
AQ-008B4
 

AQ-008B4F (valaistuilla ja vilkkuvilla antureilla)

Vilkkuvat anturit näyttävät vilkkuessaan tältä:

 

Peruutustutka summerilla ja neljällä anturilla.

Puskuriin kiinnitettävät ultraäänianturit joista kulkee johdot keskusyksikölle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen). Keskusyksikköön kytkettävä kovaääninen summeri varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Järjestelmä varoittaa etäisyydestä kohteeseen välillä 0.3 - 2.0m. Asennus on helppoa suomenkielisten ohjeitten avulla. Loistava apu ahtaissa pysäköintihalleissa. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. 

Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. 

 

(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 35e sis. alv. Saatavana myös valaistuilla ja vilkkuvilla antureilla hintaan 39e sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme (villkuanturimalli), sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Peruutustutka
Tuotenumero:
AQ-028B4 (normaaleilla antureilla)

 

AQ-028B4F (valaistuilla ja vilkkuvilla antureilla)

Vilkkuvat anturit näyttävät vilkkuessaan tältä:

Peruutustutka neljällä ultraäänianturilla

Yksinkertainen ja varmatoiminen peruutustutka. Puskuriin kiinnitettävät anturit joista kulkee johdot keskusyksikölle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen).  Keskusyksikkö on johdon kautta yhteydessä kojelaudalle kiinnitettävään näyttöön, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Näytössä on lisäksi kaksi etäisyyden mukaan väriään vaihtavaa lediä (yksi auton molemmille puolille eli yksi ledi/kaksi anturia). Näyttöyksikkö on helppo asentaa: sen pohjassa tarrakiinnitys ja siihen tulee vain yksi johto keskusyksiköltä. Erillistä virtajohtoa näytölle ei siis tarvita.

Asennus on helppoa mukana toimitettavien suomenkielisten ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Näyttöyksikön pohjassa on tarrakiinnitys.

Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50)  ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. 

Sarjaa saa myös vilkkuvilla antureilla. Vilkkuanturit ovat väriltään mustat ja samannäköiset kuin sarjan mustat vakioanturit. 

Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 39e, sis. alv.  Saatavana myös valaistuilla ja vilkkuvilla antureilla hintaan 45e, sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme (vikkuanturimalli), sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Langaton peruutustutka
Tuotenumero:
AQ-018W
Langaton peruutustutka.

Yksinkertainen ja varmatoiminen peruutustutka. Puskuriin kiinnitettävät anturit joista kulkee johdot keskusyksikölle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen).  Keskusyksikkö toimii lähettimenä ja on yhteydessä kojelaudalle kiinnitettävään näyttöön, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein, mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Asennus on helppoa mukana toimitettavien suomenkielisten ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös
CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. Tutka on langaton, eli auton takaa ei tarvitse vetää johtoja etuosaan. 

Näyttömoduulissa on numeronäyttö etäisyydelle ja lisäksi kaksi etäisyyden mukaan väriään vaihtavaa lediä (yksi auton molemmille puolille eli yksi ledi/kaksi anturia). Tämä malli poikkeaa suosikkimallistamme AQ-039W:sta yksinkertaisemman näyttönsä osalta. Näyttömoduulin pohjassa on tarrakiinnitys.

Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta
47,95e (norm. 54e) sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Langaton peruutustutka
Tuotenumero:
AQ-039W
Langaton peruutustutka anturikohtaisella näytöllä.

Yksinkertainen ja varmatoiminen peruutustutka. Puskuriin asennetaan 4kpl antureita, joista kulkee johdot keskusyksikölle. Keskusyksikkö toimii lähettimenä ja on yhteydessä kojelaudalle kiinnitettävään näyttöön, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle.  Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen). Todella edullinen tapa turvata perheen pienimmät ja estää vahingot huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään. Asennus on helppoa mukana toimitettavien ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. Tutka on langaton, eli auton takaa ei tarvitse vetää johtoja etuosaan.

Näyttömoduulissa on numeronäyttö etäisyydelle ja sen lisäksi neljä pientä "sateenkaarimallista" pylväsnäyttöä - yksi jokaiselle neljästä anturista. Kuvassa on myös auton taakse asennettavat anturit. Näyttömoduulin pohjassa on tarrakiinnitys.

Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 59e,
sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Langaton peruutustutka
Tuotenumero:
AQ-039FW
Langaton peruutustutka anturikohtaisella näytöllä ja valaistuilla/vilkkuvilla antureilla.

Puskuriin kiinnitettävät valaistut/vilkkuvat anturit joista kulkee johdot keskusyksikölle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen).  Keskusyksikkö toimii lähettimenä ja on yhteydessä kojelaudalle kiinnitettävään näyttöön, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Asennus on helppoa mukana toimitettavien ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. 

Näyttömoduulissa on numeronäyttö etäisyydelle ja sen lisäksi neljä pientä "sateenkaarimallista" pylväsnäyttöä - yksi jokaiselle neljästä anturista. Kuvassa on myös auton taakse asennettavat anturit. Näyttömoduulin pohjassa on tarrakiinnitys.

Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Vilkkuvat anturit näyttävät vilkkuessaan tältä:
Hinta 69e,
sis. alv.  Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Langaton peruutustutka
Tuotenumero:
AQ-017C4W
Langaton peruutustutka taustapeilillä.

Puskuriin kiinnitettävät anturit joista kulkee johdot keskusyksikölle. Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen).  Keskusyksikkö toimii lähettimenä ja on yhteydessä olemassa olevan taustapeilin päälle asennettavaan peiliin, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle. Näyttää etäisyyden kohteeseen numeroina ja suunnan symboleina. Asennus on helppoa mukana toimitettavien ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. Tupakansytytin virransyöttö näyttöyksikölle.


 

(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 79e,
sis. alv. Tuotteiden tilaukset tai 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.
Sivun alkuun
Langallinen peruutustutka
Tuotenumero:
AQ-039
Langallinen peruutustutka anturikohtaisella näytöllä.

Yksinkertainen ja varmatoiminen peruutustutka. Puskuriin asennetaan 4kpl antureita, joista kulkee johdot keskusyksikölle. Keskusyksikkö on yhteydessä kojelaudalle kiinnitettävään näyttöön, joka näyttää etäisyyden takana oleviin kohteisiin sekä varoittaa äänimerkein mikäli jotain ilmaantuu varoetäisyydelle.  Virransyöttö järjestelmään otetaan auton peruutusvaloilta tai haluttaessa esim. erillisen kytkimen kautta (ei sisälly toimitukseen). Todella edullinen tapa turvata perheen pienimmät ja estää vahingot huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään. Asennus on helppoa mukana toimitettavien ohjeitten avulla. Paketissa on myös reikäsaha antureiden asennusta varten. Laitetta on testattu myös CAN-väyläisissä autoissa (mm. BMW, Volvo V50) ja sen ei ole todettu aiheuttavan virheilmoituksia. Tutka on langallinen versio suosikkitutkastamme AQ-039W.  Näyttöyksikkö on helppo asentaa: sen pohjassa tarrakiinnitys ja siihen tulee vain yksi johto keskusyksiköltä. Erillistä virtajohtoa näytölle ei siis tarvita.

Tämä on langallinen versio on tällä hetkellä tehdastilaustuote noin kolmen viikon toimitusajalla. Langatonta versiota samasta tuotteesta löytyy heti varastosta.

Näyttömoduulissa on numeronäyttö etäisyydelle ja sen lisäksi neljä pientä "sateenkaarimallista" pylväsnäyttöä - yksi jokaiselle neljästä anturista. Kuvassa on myös auton taakse asennettavat anturit.

Todella edullinen henkivakuutus pihassa pyöriville pikkuihmisille!


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 59e,
sis. alv. Tuotteiden tilaukset tai 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.


Tuotenumero:
AQ-S01EP
Elektromagneettiseen pulssiin perustuva peruutustutka 

Siististi puskuriin esim. sisäpuolelle asennettava, tarrakiinnitettävä anturipanta. Ei reikiä puskuriin. Tämä on siis hyvä valinta peruutustutkaksi, jos et halua porata reikiä puskuriisi. Peruutustutkassa on kojelaudalle asennettava hyvin pienikokoinen LED näyttö, joka näyttää etäisyyden kohteeseen. Kantomatka on noin 70cm eli kyseessä on lyhyen matkan varoitin. Paino 1,5kg.


 
(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 69e,
sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun
Peruutustutka 4 anturilla ja kameralla.
Tuotenro:
AQ-735SC4
 
Monipuolinen peruutustutka 3.5 tuuman TFT-näytöllä.

Ultraäänianturien ja kameran paketti (katso esittely tästä ). Sisältää oman 3.5" näytön, johon kameran kuva lähetetään. Järjestelmä liittää kuvaan etäisyyden ja suunnan kohteeseen. Laite ilmoittaa etäisyyden välillä 0.3 - 2.0m.  Pakettia on saatavana sekä neljällä, että kuudella anturilla. Kuuden anturin järjestelmässä kaksi asennetaan etupuskuriin, jolloin etupuskuriin asennettavat anturit aktivoituvat kun jarrupoljinta painetaan ja pysyvät aktiivisina n. 10 sekunnin ajan myös polkimen irroittamisen jälkeen. Loistava apu ahtaissa pysäköintihalleissa.

(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)( 3.5 tuuman näyttö )
 

Hinta 159e 3.5 Tuuman näytöllä + 4 anturilla. sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun
Peruutustutka 4/6 anturilla ja kameralla.
Tuotenro:
AQ-729SC4 (4 anturia)
AQ-729SC6 (6 anturia)

Ja ilman näyttöä:

AQ-729SC4NT (4 anturia)
AQ-729SC6NT (6 anturia)

Monipuolinen peruutustutka 2.3 tuuman TFT-näytöllä.

Ultraääni-anturien ja kameran paketti (katso esittely tästä ). Sisältää oman 2.3" näytön, johon kameran kuva lähetetään. Järjestelmä liittää kuvaan etäisyyden ja suunnan kohteeseen. Laite ilmoittaa etäisyyden välillä 0.3 - 2.0m.  Pakettia on saatavana sekä neljällä, että kuudella anturilla. Kuuden anturin järjestelmässä kaksi asennetaan etupuskuriin, jolloin etupuskuriin asennettavat anturit aktivoituvat kun jarrupoljinta painetaan ja pysyvät aktiivisina n. 10 sekunnin ajan myös polkimen irrottamisen jälkeen. Loistava apu ahtaissa pysäköintihalleissa.

 
(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 139e neljällä anturilla, 159e kuudella anturilla. sis. alv. Hinta ilman näyttöä: 99e neljällä anturilla, 109e kuudella anturilla. sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.
 
Sivun alkuun  
Tuotenro:
AQ-GPS943SC4R
Menestystuote, GPS-Navigointilaite, johon on yhdistetty langaton peruutustutka ja kamera!


Sirf-piirillä
varustettu, 20-kanavainen navigointilaite 4.3 tuuman kosketusnäytöllä, johon on yhdistetty langaton peruutustutka sekä -kamera! Sokerina pohjalla vielä Bluetoothhandsfree-toiminto, musiikki-, elokuvasoittimet ja kuvien katselu sekä nippu pelejä. WinCE 5.0 CORE -käyttöjärjestelmällä varustettu laite tukee yleisimpiä Navigointiohjelmia ja toimitetaan Route66 V8 Scandinavia ohjelmistolla. Navigaattori voidaan varustaa myös Suomalaisella Taskuloisto ohjelmistolla (Hannu Säles Oy).
Lisätietoja Taskuloistosta saat tästä ja Route66 ohjelmistosta: www.66.com

Peruutustutka on varustettu neljällä ultraääni-anturilla ja laajakuvakameralla. Kameran kuva, sekä peruutustutkan tiedot välitetään langattomasti navigointilaitteeseen. Järjestelmä liittää kameran kuvaan myös etäisyyden ja suunnan kohteeseen. Etäisyys ilmoitetaan välillä 0.3 - 2.0m. pysäköintihalleissa.

 


                                                                                   (klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 379e 
sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia. Voidaan toimittaa myös ilman Route66 ohjelmistoa hintaan 299€ sis. alv.
 
Sivun alkuun
Anturivaihtoehdot Ultraääniantureilla varustettuihin peruutustutkiin on mahdollista ostaa irtoantureita seuraavilla värivaihtoehdoilla:

1) Maalaamaton ( luunvärinen, tarkoitettu maalattavaksi ennen asennusta )
2) Musta
3) Harmaa
4) Hopea
5) Kirkkaan punainen ( tulee varastoon joulukuussa )
6) Metallinpunainen ( tulee varastoon joulukuussa )
7) Valkea ( tulee varastoon joulukuussa )


Anturit on mahdollista maalata auton väriin, mutta suosittelemme tähän tarkoitukseen maalaamatonta anturia, jotta paras mahdollinen toimivuus säilytetään. Maalaamatonta anturia EI saa käyttää sellaisenaan, koska anturin metalliosat ruostuvat. Kaikki peruutustutkamme toimitetaan mustilla antureilla. Tästä voit tilata erivärisiä lisäantureita. Voit myös tilata pelkän anturin, mutta emme voi taata sen yhteensopivuutta oman peruutustutkajärjestelmäsi kanssa, ellei se ole meidän edustamme tuote.

(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 7e / kpl sis. alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.
 

Sivun alkuun
Peruutuskamerat ammattikäyttöön

Näe minne olet menossa. Nykyisten paketti-, kuorma- ja matkailuautojen peilit ovat erinomaisia, mutta katve-alueita jää usein ajoneuvon taakse. Näihin paikkoihin ei peilit auta vaan tarvitaan parempia keinoja välttyä ikäviltä ja kohtalokkailtakin onnettomuuksilta.

Peruutuskamerat ja peruutustutkat ovat erinomainen ja edullinen lisävaruste pienimmästä suurimpaankin autoon.

Langattomuus tuo helppoutta järjestelmän asennukseen ja on käytettävyydeltään mukava, mutta asennuksia tehdessä kannattaa muistaa muutama ohjesääntö:
 
 • Langaton vastaanotin käyttää automaattisesti omalla taajuudellaan voimakkainta signaalia kuvan lähteenä.
 • Toinen samaa taajuutta käyttävä lähetin voi häiritä kuvan laatua
 • Toinen samaa taajuutta käyttävä kamera voi lähettää kuvaa sinun näyttöösi!
 • Este kameran tai vastaanottimen välillä heikentää kuvan välittymistä.

Varmin ratkaisu on langallinen kamera, mutta tilanteesta ja asennuspaikasta riippuen langaton voi olla ainoa vaihtoehto. Perävaunuja ja trailereita varten on olemassa jatkokaapelit, jotka on varustettu pistokkein. Valikoimastamme löytyy sekä raskaalle kalustolle, että hevostrailerille ja peräkärrylle sopivat jatkokaapelit.

 

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
DF76151
Langattomana:
DF76151W
Peruutus/valvontakamerasarja lämmitettävällä kameralla ja moottoroidulla linssinsuojuksella järeään ajoneuvo- tai työkonekäyttöön.

Ulkokäyttöön suunniteltu, vesitiivis kamera, jossa automaattinen moottoroitu linssinsuojus sekä lämmitysjärjestelmä. Toimitukseen kuuluu myös 7" superkirkas ja teräväkuvainen näyttö, 15m kaapelointi (langallinen versio) ja asennustarvikkeet. Näytön jännite 12-24V ja kameran jatkuva virta 24V. Kamera on tiiveydeltään IP67/IP68 luokitettu, 12 infrapunaledillä varustettu ja näyttöyksikköön on mahdollista liittää myös järjestelmän ulkopuolinen kuvalähde, esim. dvd-soitin. 
 
Tekniset tiedot  
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö. 
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 12 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 150 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. Kamera lämmittää itsensä automaattisesti alle 10 asteen lämpötiloissa ja sulkee linssinsuojuksen kun kamera ei ole käytössä. Langattoman kameran kantomatka on n. 100m (esteettömänä). IP67 (johdollinen malli) /IP68  (johdoton malli) vedenpitävyysluokitus.   (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan 15m kaapeli ja asennustarvikkeet . Näyttö kytkettävissä 12v-32V jännitealueelle ja kamera 24v
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on
Korvakuulokkeet  


Johdottoman järjestelmän Hinta 499 euroa ja johdollisen 399 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous 
 

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
DF7511
 
Peruutus/valvontakamerasarja järeään ajoneuvo- ja työkonekäyttöön.

Ulkokäyttöön suunniteltu, vesitiivis kamerajärjestelmä, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi kuorma-autoon, kauhakuormaajaan, traktoriin, peräkärryyn tms. Kamera on tiiveydeltään IP66 luokitettu, 18:sta infrapunaledillä varustettu ja näyttöyksikkö on teräväpiirtoinen TFT- näyttö, johon on mahdollista liittää myös järjestelmän ulkopuolinen kuvalähde, esim. DVD- soitin.
(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)
 

Tekniset tiedot  
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT- värinäyttö, johon on mahdollista liittää myös toinen ulkoinen kuvanlähde, esimerkiksi puhelin tai DVD soitin.
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 18 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiivis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 110 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. IP66 vedenpitävyys luokitus.  (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa, lähettimen ja vastaanottimen johdot ovat suhteellisen lyhyet. 12v-32V jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on
Korvakuulokkeet  


Hinta 299 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous 
 

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
DF7512
 
Peruutus/valvontakamerasarja järeään ajoneuvo- ja työkonekäyttöön.

Ulkokäyttöön suunniteltu, vesitiivis kamerajärjestelmä, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi kuorma-autoon, kauhakuormaajaan, traktoriin, peräkärryyn tms. Kamera on tiiveydeltään IP66 luokitettu, 18 infrapunaledillä varustettuja ja näyttöyksikkö on teräväpiirtoinen TFT- näyttö, johon on mahdollista liittää myös järjestelmän ulkopuolinen kuvalähde, esim. DVD- soitin. 
Tekniset tiedot  
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö, johon on mahdollista liittää myös toinen ulkoinen kuvanlähde, esimerkiksi puhelin tai DVD soitin.
Kamerat 2 kpl Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 18 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 110 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. IP66 vedenpitävyysluokitus.  (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa, lähettimen ja vastaanottimen johdot ovat suhteellisen lyhyet. 12v-32V jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on
Korvakuulokkeet  


Hinta 349 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous

 

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
DF4103JX
 
18 Ledin vesitiivis peruutuskamera. 

Erittäin korkeatasoinen kamera Sharpin piiritekniikalla. Kameroita on testattu Suomessa ympärivuotisessa käytössä laadun varmistamiseksi ja nämä ovat valikoituneet edustukseemme juuri hyvän laatunsa ja kestävyytensä vuoksi. 18 ledin avulla pimeässä saavutetaan jopa 15-18 metrin näkyvyys. Vesitiiveysluokka IP66. (Katso: IP-luokitukset).

 
 
(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

 Image Pick-up Device 1/3" SHARP COLOR CCD
 Horizontal Resolution 420 TV Lines
 Number of Pixels PAL:500(H)×582(V)
 Scanning System    PAL:625 Lines 50 Field/sec
 Sync System Internal Synchronization
 Gamma Characterlstic 0.45
 S/N Ratio ≥48dB(AGC Off)
 Electronic Shutter Time PAL 1/50~1/100,000Sec;
 Off: PAL 1/50 Sec
 Usable Illumination 0 lux with built-in IR LED
 IR projecct distance 15-18 meters(18 Unit Infrared LED)
 IR Status  Under 10 Lux by CDS
 IR Power On CDS Auto Control
 Linssi Board Lens 3.6mm/F2.0(optional) 
 Videoulostulo 1.0Vp-p 75 ohm
 Gain Control(AGC) Auto
 Kaapeli BNC JACK
 Virta DC12V±10% 600mA
 Mitat 75(W)X45(D)X75(H)mm
 Paino 300g

Hinta 69 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous 

 

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
CW635M
 
Vesitiivis moottoroidulla suojaläpällä varustettu kamera vaativaan työkäyttöön

Erittäin korkeatasoinen kamera Sharpin piiritekniikalla. Voidaan liittää mihin tahansa edustamistamme kamerajärjestelmistä, suositellaan esim. kuorma- ja linja-autoihin takimmaiseksi kameraksi. Kameroita on testattu Suomessa ympärivuotisessa käytössä laadun varmistamiseksi ja nämä ovat valikoituneet edustukseemme juuri hyvän laatunsa ja kestävyytensä vuoksi. Valmistaja: Veise

 • Laajakuvalinssi (150° )
 • Automaattinen lämmitys kun lämpötila laskee alle 10C
 • Vesitiivis ja erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu
 • 12 IR-LEDiä, joilla näkyvyys hämäräolosuhteissa aina 10m saakka.
 

Tekniset tiedot  
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 12 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiiviis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 150 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. IP67 vedenpitävyysluokitus.  (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa, lähettimen ja vastaanottimen johdot ovat suhteellisen lyhyet. 12v - 24v jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on
Korvakuulokkeet  

Hinta 189 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous 

 

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
DF8093VFS
 
Vesitiivis langaton, moottoroidulla suojaläpällä varustettu kamera vaativaan työkäyttöön

Erittäin korkeatasoinen kamera Sharpin piiritekniikalla. Voidaan liittää mihin tahansa edustamistamme langattomista kamerajärjestelmistä, suositellaan esim. kuorma- ja linja-autoihin takimmaiseksi kameraksi.  Kameroita on testattu Suomessa ympärivuotisessa käytössä laadun varmistamiseksi ja nämä ovat valikoituneet edustukseemme juuri hyvän laatunsa ja kestävyytensä vuoksi. Valmistaja: Veise

 • Laajakuvalinssi (150° )
 • Automaattinen lämmitys kun lämpötila laskee alle 10C
 • Vesitiivis ja erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu
 • 12 IR-LEDiä, joilla näkyvyys hämäräolosuhteissa aina 10m saakka.


 

Tekniset tiedot  
Kamera Alumiinikoteloitu, iskunkestävä kamera, jossa on 12 IR-lediä yökäyttöä varten. Kameran erottelukyky on 420 TV juovaa ja se on vesitiivis, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu. Kamerassa on 150 asteen laajakulmalinssi, jolla taataan erinomainen katselukulma työskentelyalueelle. IP68 vedenpitävyysluokitus.  Kantama n. 100m esteettömänä. (Katso: IP-luokitukset)
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa, lähettimen ja vastaanottimen johdot ovat suhteellisen lyhyet. 12v - 24v jännitealueelle.
Video output 1.0V p-p 75Ω
Kaukosäädin on
Korvakuulokkeet  

Hinta 229 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous 

 

Sivun alkuun Näytöt
Tuotenumero:
JYM07
 
Ajoneuvokäyttöön suunniteltu 7 tuuman näyttö.

Erittäin kirkas- ja teräväkuvainen näyttö, jonka mukana toimitetaan kaikki asennustarvikkeet:
 • Jalusta
 • Johtosarja suodattimella (huom! Näyttöä ei saa kytkeä suoraan auton sähköjärjestelmään). Johtosarjassa 2 RCA liitäntää videotuloja varten. Johtosarjassa on myös herätinjohto, joka mahdollistaa sen että näyttö aktivoituu esim. peruutusvalolta saatavan signaalin avulla (peruutuskamerajärjestelmät)
 • Kaukosäädin

(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Tekniset tiedot  
LCD Paneli 7 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö, johon on mahdollista liittää myös toinen ulkoinen kuvanlähde, esimerkiksi puhelin tai DVD soitin. Etupaneelin av in ei ole kytketty käyttöön.
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa. 12v jännitealueelle.
Kaukosäädin on
Korvakuulokkeet  


Hinta 95 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous 

 

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
JYM092
 
Ajoneuvokäyttöön suunniteltu 9.2 tuuman näyttö.

Erittäin kirkas- ja teräväkuvainen näyttö, jonka mukana toimitetaan kaikki asennustarvikkeet:
 • Jalusta
 • Johtosarja suodattimella (huom! Näyttöä ei saa kytkeä suoraan auton sähköjärjestelmään). Johtosarjassa 2 RCA liitäntää videotuloja varten. Johtosarjassa myös herätinjohto, joka mahdollistaa sen että näyttö aktivoituu esim. peruutusvalolta saatavan signaalin avulla (peruutuskamerajärjestelmät)
 • Kaukosäädin

(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Tekniset tiedot  
LCD Paneli 9.2 tuumainen kirkas ja huippulaatuinen TFT-LCD värinäyttö, johon on mahdollista liittää myös toinen ulkoinen kuvanlähde, esimerkiksi puhelin tai DVD soitin.
Käyttöjännite Mukana toimitetaan asennustarvikkeet, mutta varaa asennustarpeen mukaan virta- ja maadoitusjohtoa. 12v jännitealueelle.
Kaukosäädin on
Korvakuulokkeet  


Hinta 169 euroa  sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Pyydä useamman kappaleen eristä tarjous 

 

Sivun alkuun Dieseltehomodulit
ProMotech Diesel tehomodulit ProMotech Diesel -tehomodulit.

Asentamalla dieselkäyttöiseen autoon, kuorma-autoon, rekkaan, veneeseen, traktoriin, puimuriin, tms. ProMotech modulin, saat tehon ja väännönlisäystä n. 16 - 22%. Lisääntyneen voiman ansiosta kaluston taloudellisuus ja tuottavuus sekä turvallisuus paranee. Lue lisää tästä.


Kuvan esimerkki edustaa vanhemman sukupolven tuotetta, joka sopii esim. Ford Scorpio -95 -> tai Chrysler Voyager/Jeep 2.5 litraisen VM Diesel -moottorin ja Bosch-pumpun yhteyteen. Hinnat alkaen 370e, sis alv. riippuen ajoneuvosta ja ajoneuvon mallista, ota meihin yhteyttä niin katsotaan ajoneuvoosi sopiva kokoonpano.
 
Sivun alkuun Valot ja lamput
AquilaVIEW Xenon-valot

Keskitymme kattamaan erityisesti niitä alueita, joissa muut valmistajat eivät vielä ole hyvin edustettuna. Useat sarjamme sopivat myös CAN-väylällä varustettuihin autoihin.

Tuomme ainoastaan ykköslaadun sarjoja, sekä ballastien että polttimoiden vikatiheys on n. kolme per tuhatta valmistettua kohtaan.

Xenon-valojen turvallisuutta parantava vaikutus on jo laajalti tunnustettu ja odotammekin että myös Suomen viranomaistahot "löysäävät" sääntöjä, että näille kiistattomasti tielläliikkujien turvallisuutta parantaville laitteille saadaan myös viranomaisten hyväksyntä. Siihen asti: "Ei tieliikennekäyttöön".

Ote AKE:n tiedotteesta (
15.5.2006)

"Xenon-ajovaloista

Ajoneuvohallintokeskus muistuttaa, että xenon-ajovaloilla on aina oltava pesulaite. Tämä koskee luonnollisesti myös jälkiasennettavia xenon-ajovaloja – ei koske kuitenkaan erillisiä kaukovaloja tai lisäkaukovaloja.

Lähivalojen [ajon aikana käytettäväksi tarkoitettu] suuntauksensäätölaite tulee olla 01.01.1995 tai sen jälkeen käyttöönotetussa autossa, jos auto on 01.01.1994 tai sen jälkeen tyyppikatsastettua mallia.

• Lähivalojen [ajon aikana käytettäväksi tarkoitettu] suuntauksensäätölaite tulee olla kaikissa 14.06.1995 tai sen jälkeen käyttöönotetuissa autoissa (ennen 01.01.1994 tyyppikatsastetut mallit kuitenkin 01.07.1995 lähtien).

• Toiminnaltaan automaattinen xenon-ajovalojen suuntauksensäätölaitteen tulee olla uusissa autotyypeissä 1.10.1998 lähtien ja 1.10.2000 lähtien kaikissa käyttöönotetuissa autoissa.

Kuitenkin mikäli auto on voitu hyväksyä Suomessa liikenteeseen varustettuna yksinomaan DOT-hyväksytyillä ajovaloilla ja niiden tilalle vaihdetaan DOT-hyväksytyt xenon-ajovalot, niin autossa ei vaadita suuntauksensäätölaitetta, eikä valojen pesulaitetta."

Mikäli autosi umpioista löytyy merkinnät DC ja/tai DCR, on todennäköistä, että voit muutoskatsastaa autosi Xenon-valoille. Huomioiden muut AKE:n määräykset. Kysy asiasta katsastuskonttoriltasi ennen muunnossarjan käyttöön ottamista, emme voi taata että muunnossarjat ovat kaikissa tapauksissa tieliikennekäyttöön sopivat.

Kaikki edustamamme tuotteet ovat CE- hyväksyttyjä.
 

Sivun alkuun
Tuotenumero:
HXKITCAN
Xenon muunnossarja H1, H3 ja H7 umpioille, CAN-väyläiselle ajoneuvolle.

35w Tyylikäs ja turvallisuutta parantava lisävaruste. Ei Tieliikennekäyttöön, tosin ajoneuvostasi ja umpioistasi riippuen, autosi voi olla mahdollista muutoskatsastaa Xenon valoille. Kysy asiasta paikalliselta katsastuskonttoriltasi, ennen kuin otat Xenon muunnossarjoja käyttöön tieliikenteessä.

Varastoitavat värilämpötilat: 4300K ja 6000K 
4300K tuottaa luonnollisen värisen valon. 6000K on valkeampi.


Asennussarja sisältää kaiken tarvittavan. Tämän sarjan lisäksi et tarvitse CAN-väyläiseenkään autoon "vastuslankoja" tai muita virityksiä. CAN-ajotietokoneitten vaatimukset on sarjaan sisäänrakennettuna. Oikein toteutettu CAN-väyläinen xenon-asennus tarkoittaa että auto ohjelmoidaan Xenon valoille. Kaikki muut keinot ovat vain "ongelman" kiertämistä.

Xenon- tai suomalaisittain ksenonteknologiasta on lisää tietoa esim. osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Ksenonlamppu


Kuva on viitteellinen koska erilaisissa sarjoissa johtosarjojen kokoonpano vaihtelee.

Asiakkaamme "Jari" Jyväskylästä kirjoittaa CAN-väylään käypäisestä Xenon sarjastamme näin.

Hinta 157 euroa sis alv.

Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
HXKIT
Xenon muunnossarja H1, H3 ja H7 umpioille 12 - 16V järjestelmälle.

35w Tyylikäs ja turvallisuutta parantava lisävaruste. Ei Tieliikennekäyttöön, tosin ajoneuvostasi ja umpioistasi riippuen, autosi voi olla mahdollista muutoskatsastaa xenon- valoille. Kysy asiasta paikalliselta katsastuskonttoriltasi, ennen kuin otat xenon-muunnossarjoja käyttöön tieliikenteessä.

Varastoitavat värilämpötilat: 4300K ja 6000K. 4300K tuottaa luonnollisen värisen valon. 6000K on valkeampi.

Asennussarja sisältää kaiken tarvittavan. Kuva on viitteellinen koska erilaisissa sarjoissa johtosarjojen kokoonpano vaihtelee.

Xenon- tai suomalaisittain ksenonteknologiasta on lisää tietoa esim. osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Ksenonlamppu


Hinta 110 euroa sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.
Tuotenumero:
H4XENON
Bi-xenon muunnossarja H4 umpioille 12 - 16V järjestelmälle.

Xenon muunnossarja H4 umpioille. 35w Tyylikäs ja turvallisuutta parantava lisävaruste. Ei Tieliikennekäyttöön, tosin ajoneuvostasi ja umpioistasi riippuen, autosi voi olla mahdollista muutoskatsastaa xenon- valoille. Kysy asiasta paikalliselta katsastuskonttoriltasi, ennen kuin otat Xenon muunnossarjoja käyttöön tieliikenteessä. 

Varastossa värilämpötilat: 4300K ja 6000K. 4300K tuottaa luonnollisen värisen valon. 6000K on valkeampi.

Asennussarja sisältää kaiken tarvittavan.

Xenon- tai suomalaisittain ksenonteknologiasta on lisää tietoa esim. osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Ksenonlamppu


Hinta 149 euroa sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Tuotenumero:
5H1BULB
H3BULB
H7BULB
Xenon-polttimo H1, H3 ja H7 muunnossarjoille

Varastoitavat värilämpötilat: 4300K ja 6000K. 
4300K tuottaa luonnollisen värisen valon. 6000K on valkeampi.

Varmatoimiset ja takuulla laadukkaat 35w Xenon polttimot muunnossarjoille. Hinta 27 euroa / kpl
sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.
 
Sivun alkuun  
AquilaSENSE Anturit ja ohjaimet

 

Tuotenumero:
200903TPMS
Rengaspaineitten seuranta.
Paketti sisältää anturit jokaiseen renkaaseen ja auton sisälle asennettavan näytön, joka varoittaa liian alhaisesta tai poikkeavasta rengaspaineesta tai renkaan lämpötiloista.


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Hinta 335 euroa sis alv. Tuotteiden tilaukset tai 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Tuotenumero
200903R606
Sateen / vedentunnistin tuulilasille.
Oletko joutunut tilanteeseen jossa vastaantuleva auto on pölläyttänyt näkyvyyden nollaan alle sekunnissa? Tämä laite reagoi tuulilasille tulevaan veteen jopa 0.1 sekunnissa, kytkien pyyhkijät päälle samantien kuljettajan tarvitsematta irrottaa otettaan ratista. Laitetta voidaan monipuolisesti säätää, mutta sisäänrakennettuna on mm.
 • Älykäs pyyhkimien nopeudensäätö - laite säätää pyyhkimien nopeutta automaattisesti sateen tiheyden mukaan.
 • Mukautuu erilaisille tuulilaseille automaattisesti
 • Voidaan ohittaa manuaalisesti
   Vaatii pientä perehtyneisyyttä ajoneuvon sähköihin, mutta toimitetaan suomenkielisen ohjeen ja esimerkkien kanssa jotta asennus sujuu mutkattomasti.

Hinta 150 euroa sis alv. Tuotteiden tilaukset tai 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun  
Tuotenumero
200803DG610
Valoisuuden tunnistin.

Unohditko kenties vaihtaa pitkille pimeällä pätkällä?  Valoisuuden tunnistin lisää valoautomatiikkaa ja älyä autoosi. Suomen oloissa valot harvemmin jäävät laittamatta päälle, johtuen valoautomatiikasta joka Suomeen tuoduissa autoissa on ollut käytössä jo pitkään. Tämä lisälaite tuo luksusta elämään kontrolloimalla valoja älykkäämmin. Useimmiten ns. "päivävalot" ovat pienemmällä virrankulutuksella varustettuja ja eivät siten tarpeeksi hyvät pimeällä ajamiseen. Älykäs valojen ohjaus osaa laittaa valot päälle kun tarvitaan ja myös vaihtaa pitkille valoille kun olosuhteet niin edellyttävät. Haluttaessa tunnistin voidaan asettaa ohjaamaan erikseen myös mittariston valoja. Monipuoliset säätömahdollisuudet takaavat sopivat säädöt kaikkiin olosuhteisiin.
 • Käyttää edistynyttä optista tunnistinta ja prosessoriohjattua algoritmiä vallitsevan valoisuuden laskentaan
 • Täysi valoautomatiikka (lyhyet, pitkät jne.)
 • Manuaalinen ohitus


(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Vaatii pientä perehtyneisyyttä ajoneuvon sähköihin, mutta toimitetaan suomenkielisen ohjeen ja esimerkkien kanssa jotta asennus sujuu mutkattomasti.

Hinta 170 euroa
sis alv. Tuotteiden tilaukset tai 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

AquilaEASE Sähköiset ikkunannostimet
Tuotenumero
200903PWND2DR
Sähköikkunat kahdelle ikkunalle.

Unohda veivaaminen! Vaihda kahvat kunnon sähköikkunapakettiin. Paketissa kaikki tarvittavat johdot ja tarvikkeet asennukselle kahdelle ikkunalle.

(klikkaamalla kuvaa, näet suuremman kuvan uudessa ikkunassa)

Vaatii pientä perehtyneisyyttä ajoneuvon sähköihin, mutta toimitetaan suomenkielisen ohjeen ja esimerkkien kanssa, jotta asennus sujuu mutkattomasti.

Hinta 99 euroa
sis alv. Tuotteiden tilaukset verkkokaupastamme, sähköpostiimme, tai puhelimitse 050-3686242. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 14vrk palautusoikeus ja 1 vuoden maahantuojan takuu. Takuumme ja palautusoikeutemme ei vähennä kuluttajansuojalain määrittelemiä kuluttajan oikeuksia.

Sivun alkuun